top of page
image0.jpeg

Om mig

Jag som driver Lilla Rosatassens Katthotell & Hundsalong heter Christina och djur är min stora passion i livet. Från en tidig ålder har jag fascinerats av djur och alltid känt en samhörighet med djur.

När jag var liten brukade jag cykla till min äldre släkting som alltid hade katter, för att få låna med mig kattungar hem och där föddes en livslång kärlek till katter. 

9 år gammal uppfylldes min högsta önskan när jag fick min första egna katt och sedan den dagen jag jag alltid haft katter runt omkring mig. De som känner mig brukar säga att jag är en riktig crazy cat lady, men jag har alltid älskat alla typer av djur. Jag förstår djuren och de förstår mig! 

 

Idag delar jag hus med min sambo och åtta katter, samt är extramatte på dagarna åt en liten hund.

Christina, vit.png

Jag har tidigare jobbat inom handels i många år men det har alltid funnits en längtan att få driva något eget, att få bestämma själv och få utlopp för min kreativitet samt så klart att få jobba med djur som jag älskar så mycket!

 

Drömmen om ett katthotell har funnits med mig i hela mitt vuxna liv och till slut bestämde mig för att det var dags att satsa på min dröm. 2019 började jag och min sambo bygga katthotellet, en riktig utmaning för två personer som inte över huvud taget är utbildade inom bygg.

Någon gång under byggtiden väcktes även tanken att jag skulle kunna komplettera katthotellet med ett hundtrim i en annan liten stuga på gården. 

För att göra verklighet av min dröm så har jag under hösten och vintern 20/21 utbildat mig till diplomerad hundfrisör hos Life4You Academy i Stockholm.

thumbnail_image1.jpg
bottom of page